divendres, 11 de setembre de 2009

Descarregar i guardar videos de Youtube per a ser emesos offline a classe i quedar arxivats per a d'altres anys amb Vdownloader


Quantes vegades no has dit: M'agradaria tenir aquest video de Youtube per a projectar-lo a classe sense conexió. Perquè qualsevol mestre de la meva escola el pugui utilitzar ara o d'aquí a cinc anys si cal. És possible amb el programa Vdownloader que pots descarregar-te de softonic:

http://www.softonic.com/s/vdownloader
Com funciona? A la finestra de recerca pots posar la URL del Youtube que vols baixar-te. O bé pots anar a recerca i escriure el tema que t'interessa. Vdownloader cercarà per tu, te'l deixarà veure i si t'agrada tel descarregarà.

Ex 1 Coneixem l'adreça de You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=sjeLotFrJtk


Dibujo

Li dones a "descargar" i et dirà on el vols guardar i començarà a descarregar-lo amb la qualitat que li hagis marcat o que existeixi.

dibujo2

Quan acabis de descarregar-te'l el trobaràs on li hagis dit (en el meu cas a "escriptori".llavors ja pots passar-lo al llapis de memòria o allà on et calgui , i cap a l'aula!.

2. Cliquem buscar i escrivim "Web 3.0" al cercador i meravella! ens apareixen tots els videos relacionats amb el tema que pots primer veure fent clic a la icona "play"(triangle) i baixan-te-la clicant "descargar" en el format que vulguis (també per a la PDA, MP4, ipod etc) i amb la qualitat que vulguis.

Bé espero que us hagi servit aquest mini-tutorial.dibujo3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada